Leírás
Két gyermekes anyukaként nagyon szeretek és gyakran szoktam sütögetni, imádok új recepteket, új alapanyagokat kipróbálni. Szívesen olvasgatok a témában és gyakran megfordulok termelői piacokon, ahol mindig találok valami ínyencséget. Épp nagylányom szülinapjára kerestem valami kreatív ötletet, amikor szembejött velem a polcon a kókuszvirág cukor. Ez inspirált arra, hogy kipróbáljam a rózsacukrot. Persze utánanéztem és nagy meglepetésemre sokféle virágból készített, ízesített cukrot találtam.
A kistermelői rózsacukrot elsősorban díszítésre használjuk. A cukor tele van milliónyi apró sziromdarabkákkal, amik ha kicsit nedvesebb közegbe kerülnek, visszanyerik eredeti élénk színüket és gyönyörűen feldobják, kontrasztossá varázsolják a legegyszerűbb sütit is.
Ahol még jól mutat: desszertek, pohárkrémek, torták, kávékülönlegességek, tejhabok, capuccinók, mousse-ok.
Ha ezzel édesíted a reggeli teádat vagy kávédat, garantáltan jól fog indulni a napod, hiszen a cukorban lévő apró sziromdarabkák ott fognak úszkálni az italod tetején romantikussá téve a pillanatot.
A kistermelői rózsacukor 100%-os tisztaságú, kézzel válogatott étkezési rózsaszirmokból hagyományos eljárással készül mesterséges tartósítószer, adalékanyag és színezék hozzáadása nélkül. Rózsaszirmok és kristálycukor keveréke.
Csóti Henriette –
fffiiiiiinnnnnnnnnnnnnoooooooooooooommmmmmmmmmm