KISTERMELŐI RÓZSASZIROM KOMPÓT

Elfogyott

1800 Ft

A friss rózsaszirmokat egészben tartalmazó, hagyományos eljárással készült kistermelői rózsaszirom kompót igazi különleges huncutság desszertek és húsos fogások alapanyagaként, vagy egyszerűen csak önmagában nasizva

Elfogyott

Értesítést kérek, amikor újra elérhetővé válik

Leírás

A rózsaszirom kompót a rózsaszirmokat egészben tartalmazza, mely fogyasztása nemcsak igazi gasztroélményt biztosít, hanem azonnal boldogsággal is eltölt, ahogy ráharapunk a roppanós rózsasziromra és annak édeskés, keleties ízvilága betölti először csak a szánkat, majd szétáramlik egész valónkban.

Manapság nem ritkán fordul elő, hogy amiről beszélgetünk, ahhoz kapcsolódó tartalmak megjelennek a médiafelületeinken. Épp így került a látókörünkbe ez a francia recept is, amely alapján elkészítettük a próbaterméket és az el is nyerte nemcsak a mi, hanem vásárlóink tetszését is.

A kistermelői rózsaszirom kompót felhasználási köre nagyon széles: megállja helyét önálló édességként is egy forró nyári napon jól behűtve frissítő desszert lehet, de kínálhatjuk a kedvenc fagyink öntetként is. Gyümölcsből készített krémlevesek levesbetétjeként egyedi ízélményt nyújt. Feldobhatjuk vele gyümölcssalátákat, pohárkrémekben nem csak dekoráció, nem csak színt visz bele, hanem elrepít a mesés Keletre. A rózsa páratlan, különleges íze miatt az édességeken kívül húsos fogások mellé is ajánljuk.

Amint látod, fogyasztásának és felhasználási lehetőségeidnek csak fantáziád szab határt.

A kistermelői rózsaszirom kompót 100%-os tisztaságú, kézzel válogatott étkezési rózsaszirmokból hagyományos eljárással készül mesterséges tartósítószer, adalékanyag és színezék hozzáadása nélkül. A termék a rózsaszirmokat egészben tartalmazza, mely fogyasztása nemcsak igazi gasztroélményt biztosít, ahogy ráharapunk a roppanós rózsasziromra és annak édeskés, keleties ízvilága betölti először csak a szánkat, majd szétáramlik egész valónkban, hanem azonnal boldogsággal is eltölt.

További információk

Készítette

Buneváczné Nagy Etelka vállalkozó
7400 Kaposvár, Rákóczi tér 14.
30/385-7936

Nettó tömeg

210g

Összetevők

víz, cukor, rózsaszirom, citromsav

Minőségét megőrzi

gyártástól számítva 1 évig

Megjegyzés

Felbontás után hűtve tárolandó
Tartósítószert nem tartalmaz!

KISTERMELŐI RÓZSASZIROM KOMPÓT termékről 1 értékelés

  1. Csóti Henriette

    finom

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Érdekelhetnek még…