KISTERMELŐI RÓZSASZÖRP

Elfogyott

1900 Ft

A friss rózsaszirmokból hagyományos eljárással készült kistermelői rózsaszörp azon kívül, hogy vízzel vagy szódával hígítjuk, ínycsiklandó alapanyaga koktéloknak és limonádéknak is…

Elfogyott

Értesítést kérek, amikor újra elérhetővé válik

Leírás

Első termékünk a rózsaszörp volt. Ennek receptjét a dédi korabeli szakácskönyvében fedeztük fel egy kora tavaszi napon, amikor padlást takarítottunk. Nagy meglepetésünkre épp a rózsaszörp leírásánál nyílt ki a könyv, ami sorsszerű volt. Ezt a könyvet azóta is nagy becsben tartjuk és gyakran forgatjuk, mert rengeteg hasznos konyhai trükk, tanács található benne.

A kistermelői rózsaszörpöt fogyaszthatjuk szörpként vízzel, szódával 1:8 – 1:10 arányban hígítva (így 4- 5 liter mennyiségű üdítőt készíthetünk belőle). Kiváló alapanyaga a Rózsás limonádénak (ebben az esetben kevesebb szörpöt és néhány csepp rózsavizet adok a vízhez, sok jégkockával, citrommal és rózsaszirommal tálalom.) Mindkettő nagyon könnyed, frissítő ital. Vásárlóinktól lopva az ötletet ünnepi alkalmakra szoktuk javasolni, hogy érdemes száraz fehérborral vagy száraz pezsgővel is kipróbálni a szörpünket, igazi különlegességet tudunk így felszolgálni. Mi házasítottuk a pálinkával is (ha lassan öntöd a szörpöt a pálinkába, akkor gyönyörűen szét fognak válni a rétegek) – nagy kedvence lett a csajoknak. Saját kreáció a GINS N’ ROSES, ami igen, gint és rózsaszörpöt tartalmaz (kizárólag szódával készítjük a szörpöt ehhez az érzéki koktélhoz). Ha szereted a rízsfelfújtat, akkor legalább egyszer mindenképp érdemes rózsaszörppel nyakon öntened. Vigyázat, függőséget okozhat!

A kistermelői rózsaszörp 100%-os tisztaságú, kézzel válogatott étkezési rózsaszirmokból hagyományos eljárással készül mesterséges tartósítószer, adalékanyag és színezék hozzáadása nélkül.

További információk

Készítette

Buneváczné Nagy Etelka vállalkozó
7400 Kaposvár, Rákóczi tér 14.
30/385-7936

Minőségét megőrzi

gyártástól számítva 1 évig

Nettó tömeg

580g

Összetevők

víz, cukor, rózsaszirom, citromsav

Megjegyzés

Felbontás után hűtve tárolandó
Tartósítószert nem tartalmaz!

KISTERMELŐI RÓZSASZÖRP termékről 5 értékelés

 1. Barta Ildikó

  Személyes kedvencem a rózsaszörp,. Fantasztikus illata van és a színe is csodálatos. Nyáron a hőségben nagyon üdítően hatott. Mi sok jéggel és szódával ittuk. Pici citromfű levéllel és citromkarikával. Minden ismerősömet lenyűgözte az íz és a látvány.

 2. Csóti Henriette

  Én még nyáron vettem először, nagyon finom frissítő ital kicsiknek és nagyoknak, de akár ízesítéshez is fel lehet használni. Csak ajánlani tudom!

 3. Kulcsár Adrián

  Már több mint 1 éve iszom. Nagyon szeretem. Csak ajánlani tudom

 4. Sebestyén Flóra

  3 hónapja iszom már nagyon szeretem. Elsőre megszerettem.

 5. Sipos Lászlóné (megerősített tulajdonos)

  Nagy kedvencem lett a rózsaszörp .Az idén vettem először de nem utoljára.
  Várom,hogy vehessem a következő adagot. Fantasztikus akár csak a többi termék. Szörpnek,limonádénak,sütibe,
  méz helyett egy pici a kávéba, sőt a most készülő málnalikőrbe is tettem.Köszönöm a munkájukat,hogy ilyen fantasztikus termékeket alkotnak! Sok sikert és jó egészséget kívánok Önöknek, hogy sokáig élvezhessük a Rózsákból készült termékeket!

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Érdekelhetnek még…